Мансардна тройна стая

На последния етаж на „Вила Рибарица“, скрита под скосените тавани, се намира привлекателната мансардна тройна стая. С площ от 25 квадратни метра, тази стая предлага уютно и просторно място за настаняване на трима гости, съчетавайки традиционен български стил с модерен комфорт.

Достъпът до стаята е чрез вити дървени стълби, които ви водят към този уютен кът. Стените, оцветени в бяло, са украсени с красива дървена ламперия, която преминава и по тавана, създавайки топла и приветлива атмосфера. Нестандартните форми и скосените тавани на стаята добавят усещане за уют, без да ограничават пространството.

Разположена на последния етаж, стаята предлага изключителна панорамна гледка през прозореца, която се мени с всеки сезон, предлагайки незабравими изгледи. Голям радиатор под прозореца осигурява достатъчно топлина през зимните месеци, като създава уютна атмосфера.

Стаята разполага с удобно двойно легло и отделно единично легло, което я прави идеална за различни групи гости. Телевизорът, разположен срещу леглата, осигурява отлична видимост и удобство за всички настанени. Голям гардероб между масичката с телевизора и прозореца предлага обширно пространство за съхранение на лични вещи.

Съчетанието на естествени дървени материали в интериора на стаята допринася за нейната уникалност и дух. Всяка част от стаята е проектирана с мисъл за комфорта на гостите, като създава усещане за домашен уют и топлина.

Тази мансардна тройна стая е перфектна за семейства, двойки с дете, или група приятели. Независимо дали сте на семейна ваканция, приятелско пътуване, или просто искате да се насладите на красотата на Тетевенския балкан, тази стая предлага идеалната комбинация от местно гостоприемство, комфорт и съвременни удобства.